Over

Het gezicht achter de PMU Studio

 

Leuk dat je een kijkje op mijn site neemt of misschien al wel een behandeling hebt geboekt.

Ik ben Margriet Huberts, oprichtster van de PMU studio. Vanaf kinds af aan wist ik dat ik heel graag met mijn handen werkte en was altijd bezig met beauty, maar ben braaf gaan studeren en in het bedrijfsleven beland.

Toen ik een aantal jaren geleden zelf een Powderbrow behandeling onderging  dacht ik; dít is wat ik wil, nu weet ik het!

Op mijn 35e heb ik dan toch de stoute schoenen aangetrokken en heb ik voor mijzelf gekozen, daar was wat lef voor nodig (“I don’t follow dreams, I hunt goals” werd mijn motto), maar wat voelde dat goed!

Ik ging de opleiding tot Allround Permanent Make-up specialist volgen bij Skinquip Nederland, de Nederlandse Vakschool voor cosmetische- en medische micro-pigmentatie. Een opleiding van een half jaar, waar je écht alle kneepjes van het vak leert.

Een weekend cursus om PMU te ‘leren’ heb ik dus even aan mij voorbij laten gaan, ik wilde het vak echt onder de knie krijgen en mij vertrouwt genoeg voelen om zelfstandig aan de slag te gaan. Het was een pittige tijd, terug in de schoolbanken met veel huiswerk en praktijklessen op ‘echte’ modellen, daarnaast nog een baan en twee kleine kindjes, maar ik had het voor geen goud willen missen, want wat houd ik van dit vak en wat ben ik trots om nu mijn eigen pmu studio te hebben!

Persoonlijk benadering en vertrouwen staan bij mij hoog in het vaandel. Stuur me gerust een berichtje via whatsapp (06 – 466 03 766), instagram @de_pmu_studio of email (info@depmustudio.nl) als je meer wilt weten over een PMU behandeling.