Reviews

De PMU Studio: check de meest recente reviews via Google search

Marieke Van der zanden
Marieke Van der zanden
2022-05-11
Bij Margriet van PMU Studio mijn wenkbrauwen laten tatoeëren (powder brows); supermooi geworden! Ze werkt nauwkeurig & heeft me goed advies gegeven over de kleur en vorm, waardoor het er nu heel natuurlijk uit ziet.Ik heb daarna ook mijn lippen door haar te laten tatoeëren. Tandje pijnlijker dan de wenkbrauwen - het blijft PMU en ik heb een lage pijngrens - maar ik ben even gelukkig met het resultaat. Hier kom ik met een gerust hart terug! Aanrader deze studio!!
Lisa Engels
Lisa Engels
2022-05-04
Ontzettend tevreden! Je voelt je erg welkom bij Margriet en ze luistert aandachtig naar je wensen, werkt nauwkeurig en brengt een super resultaat. Ik wil nergens anders meer heen!
Straws 'n Berries
Straws 'n Berries
2022-05-02
Ben zo blij met mijn eyeliner. Buiten dat Margriet het super mooi heeft gedaan heeft ze mij alles duidelijk van tevoren uitgelegd en is erg professioneel. Alles ziet er tip top en hygiënisch uit. Ga nu ook mijn wenkbrauwen laten doen. Dank je wel Margriet 🌸
Yvette Huberts
Yvette Huberts
2022-05-02
Heel blij met mijn keuze voor De PMU Studio. Ik heb hier mijn lippen laten pigmenteren en ben erg blij met het resultaat. Margriet is een gediplomeerde specialist en dat kun je merken. Bovendien wordt er hygiënisch gewerkt in de salon. Aanrader!
Adeline Dessing
Adeline Dessing
2022-05-02
Ben heel tevreden met het resultaat, 100% aanrader om bij Margriet van de PMU studio langs te gaan!