Permanente make-up Amsterdam

Ben je op zoek naar het perfecte adres voor permanente make-up in Amsterdam? Dan ben je van harte welkom bij de PMU Studio. Wij zijn niet gevestigd in Amsterdam, maar in Utrecht. Een klein stukje verderop dus. Wij beloven je echter dat het de moeite waard is. In de loop der tijd hebben wij al veel klanten die op zoek waren naar permanente make-up in Amsterdam mogen helpen. Dat zegt een hoop over onze kwaliteit en zorg. En daar zijn wij trots op. Wij vertellen je graag waarom wij hét adres voor jou zijn.

Wat kost een behandeling voor permanente make-up Amsterdam – Wenkbrauwen?

Incl. intake, nazorgproduct en nabehandeling

€385,-​
€175,- (Touch-up binnen 1 jaar)

Het resultaat blijft 1 tot 1,5 jaar zichtbaar

PMU Amsterdam

Je bent niet alleen op zoek naar PMU in Amsterdam: je bent vooral op zoek naar goede PMU. Een specialist die zorgt voor een prachtig resultaat, maar waar jij je ook goed voelt. Het is immers niet niks om permanente make-up aan te laten brengen (ook al is dit nooit helemaal permanent, maar semi-permanent voor een aantal jaar). Bij ons vind je altijd een goed opgeleide en ervaren specialist die met je meedenkt. Mede daardoor zijn wij een populair adres geworden voor permanente make-up in Amsterdam, ondanks dat wij in Utrecht gevestigd zijn.

Wij vinden het essentieel dat jij een aantal jaar lang kunt genieten van permanente make-up die echt bij je past. Daarom doen wij meer dan alleen het aanbrengen hiervan. Wij nemen de tijd voor je en adviseren uitgebreid over wat bij jouw gezicht en stijl past.

PMU lippen Amsterdam

Wie zoekt naar PMU lippen in Amsterdam, zal al direct veel adressen vinden. Maar hoe weet je nu welke specialist de juiste keuze voor je is? Niet voor niets komen veel dames die op zoek zijn naar PMU lippen in Amsterdam bij ons uit. Permanente make-up aanbrengen op je lippen is écht een specialisme. Bij PMU lippen wordt pigment aangebracht in de lederhuid, dus onder de opperhuid. Dit is een proces dat lijkt op tatoeëren. Omdat het pigment niet in het bindweefsel wordt aangebracht, vergaat het resultaat uiteindelijk na een aantal jaar. Desalniettemin wil je natuurlijk dat een echte specialist jouw PMU lippen verzorgt. Een geslaagde behandeling draait om nuances. Precies de juiste kleur en ook exact de juiste vorm. Zeker wanneer je een kleine asymmetrie wilt laten wegwerken.

Kies daarom voor de PMU Studio in plaats van PMU lippen in Amsterdam. Naast kwaliteit en ervaring bieden wij je een prettige, persoonlijke werkwijze. Wij nemen graag de tijd voor je. Niet alleen voor je lippen, maar ook voor onder andere eyeliner en wenkbrauwen.

Wat kost deze behandeling?

Incl. intake, nazorgproduct en nabehandeling

€400,-​
€195,- (Touch-up binnen 1 jaar)

Het resultaat blijft 1 tot 1,5 jaar zichtbaar

Behandeling

De eerste behandeling duurt +/- 3 uur

Vlak na de behandeling zijn de wenkbrauwen donker aangezet. Na heling wordt de kleurintensiteit 40-60% lichter. Er blijft dan een heel natuurlijk poedereffect achter. Na 6-8 weken volgt er altijd een nabehandeling.

Zichtbaar

het resultaat blijft ongeveer 1 tot 1,5 jaar zichtbaar, daarna vervaagt het geleidelijk en raden we je aan een touch-up behandeling in te plannen

Wanneer niet?

Geen PMU bij zwangerschap / borstvoeding

boek je

Afspraak

Heb je vragen over onze behandelingen of wil je meer informatie om te bepalen waarom wij de perfecte permanente make-up specialist voor Amsterdam en omstreken zijn? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je alles dat je moet weten. Uiteraard zorgen wij altijd voor een uitgebreide intake en ga je perfect voorbereid de behandeling in. Wil je direct een afspraak maken? Dat kan. Wij ontvangen je met veel plezier en helpen je aan de perfecte (semi)permanente make-up.