Permanente Make-Up Wenkbrauwen

Ombre Powder Brows

Met de powder brow techniek creëer je een mooi poedereffect tussen de al bestaande wenkbrauwhaartjes. De aanzet van de wenkbrauw is dan lichter dan het staartje van de wenkbrauw, een echt ombre effect dus. Je kunt met deze techniek zowel heel mooie strakke wenkbrauwen maken, als een natuurlijk en luchtig effect creëren. Powder brows zijn mogelijk voor ieder huidtype en elke leeftijd.

Wat kost deze behandeling?

Incl. intake, nazorgproduct en nabehandeling

€385,-​
€175,- (Touch-up binnen 1 jaar)

Het resultaat blijft 1 tot 1,5 jaar zichtbaar

Permanente Make-Up Wenkbrauwen

Combibrows

Met de Hairstroke techniek kun je mooie volle wenkbrauwen creëren op een natuurlijke manier. Tussen de bestaande wenkbrauwhaartjes worden er dunne haartjes gepigmenteerd. Vaak wordt de Hairstroke techniek toegepast in combinatie met de Powderbrow techniek, zodat de wenkbrauwen nog beter in vorm komen en de hairstrokes nog natuurlijker ogen, dit worden Combibrows genoemd. De Hairstroke techniek is vooral geschikt voor de jonge en drogere huid, dit omdat de Hairstrokes kunnen uitlopen/vlekken bij een vettere huid. De gepigmenteerde haartjes zullen dan geen blijvend resultaat geven. Voor de vettere en rijpere huid raden wij enkel de Powderbrow techniek aan voor het optimale resultaat.

Wat kost deze behandeling?

Incl. intake, nazorgproduct en nabehandeling

€400,-​
€185,- (Touch-up binnen 1 jaar)

Het resultaat blijft 1 tot 1,5 jaar zichtbaar

Alles wat je wilt weten over

Permanente
make-up wenkbrauwen

Behandeling

De eerste behandeling duurt +/- 3 uur

Vlak na de behandeling zijn de wenkbrauwen donker aangezet. Na heling wordt de kleurintensiteit 40-60% lichter. Er blijft dan een heel natuurlijk poedereffect achter. Na 6-8 weken volgt er altijd een nabehandeling.

Zichtbaar

het resultaat blijft ongeveer 1 tot 1,5 jaar zichtbaar, daarna vervaagt het geleidelijk en raden we je aan een touch-up behandeling in te plannen

Wanneer niet?

Geen PMU bij zwangerschap / borstvoeding

Boek je Afspraak

Spreekt een van onze behandelingen je aan, boek dan snel een afspraak via de button hieronder