Permanente Make-Up Lippen

Lippigmentatie

In de beauty wereld is het pigmenteren van de lippen momenteel hot topic! Je kunt je lippen meer kleur geven (natuurlijk effect), asymmetrische lippen corrigeren of lippen voller laten ogen, zonder dat daar fillers bij komen kijken. Met een natuurlijk kleur op je lippen heb je aan het begin van de dag meteen een frisse uitstraling en ook nog eens water- en smudgeproof.

Lip blush
Een lip blush geeft het meest natuurlijke resultaat. Tijdens de behandeling wordt een flinterdunne contour gemaakt. Vervolgens worden de lippen met een natuurlijke kleur volledig gepigmenteerd. De contouren zijn na het genezingsproces niet duidelijk zichtbaar zijn waardoor het genezen resultaat zeer natuurlijk oogt.

Lip lightening
Als je donkere lippen hebt of donkere plekken in je lippen, is het mogelijk om lippigmentatie toe te passen. Goed om te weten is wel dat donkere lippen vaak meerdere behandelingen nodig hebben (minimaal drie) om het gewenste resultaat te bereiken. Tijdens de eerste twee behandelingen worden de lippen geneutraliseerd met een neutraliserende kleur. In de derde behandeling kan de gewenste kleur worden toegepast.


Wat kost deze behandeling?
Incl. intake, nazorgproduct en nabehandeling

Lip blush

€350,- Eerste behandeling
​€ 50,- Nabehandeling
€195,- (Touch-up binnen 1 jaar)

Lip Lightening

€400,-​ (eerste twee behandelingen)
€150,- (per losse behandeling die nodig is om tot het gewenste resultaat te komen)
€195,- (Touch-up binnen 1 jaar)

Het resultaat blijft ongeveer 2-3 jaar zichtbaar

Alles wat je wilt weten over

Permanente
make-up lippen

Behandeling
De eerste behandeling duurt +/- 3 uur

Vlak na de behandeling is de kleur van de lippen vrij intens. Na heling wordt de kleurintensiteit van de lippen 40% tot 50% minder. En blijft er een heel natuurlijk resultaat over. Na 6 tot 8 weken volgt er altijd een nabehandeling.

Zichtbaar

het resultaat blijft ongeveer twee jaar zichtbaar, daarna vervaagt het geleidelijk en raden we je aan een touch up behandeling te doen

Wanneer niet?

Geen PMU bij zwangerschap / borstvoeding

Boek je afspraak

Spreekt deze behandeling je aan, boek dan snel een afspraak via de button hieronder