Getatoeëerde wenkbrauwen

Getatoeëerde wenkbrauwen

Getatoeëerde wenkbrauwen golden lange tijd als de beste oplossing voor dames die niet van nature gezegend zijn met volle wenkbrauwen. Maar tijden zijn veranderd en technieken zijn vooruitgegaan. Het nadeel van getatoeëerde wenkbrauwen is dat deze ook echt permanent zijn. Dat lijkt in het begin misschien ideaal, maar je zit er écht aan vast.

Dit betekent dat je niet meer terug kunt en in dit opzicht ook nooit meer van look kunt veranderen. Maar het grootste bezwaar is wellicht dat je wenkbrauwen niet met je mee veranderen. Dat kan ervoor zorgen dat getatoeëerde wenkbrauwen na verloop van tijd minder natuurlijk gaan ogen. Gelukkig zijn er (betere) alternatieve. PMU wenkbrauwen kunnen voor jou de oplossing zijn. HIerbij zorgt (semi) permanente make-up voor een nog mooier effect dat langdurig blijft, maar niet onomkeerbaar is.

Wat kost deze behandeling?

Incl. intake, nazorgproduct en nabehandeling

€385,-​
€175,- (Touch-up binnen 1 jaar)

Het resultaat blijft 1 tot 1,5 jaar zichtbaar

Getatoeëerde wenkbrauwen bij de PMU studio

Getatoeëerde wenkbrauwen zijn bij de PMU studio dus niet mogelijk. Maar permanente make-up voor je wenkbrauwen wel. Het grote voordeel van permanente make-up voor je wenkbrauwen is dat dit semi-permanent is. Daarmee bedoelen wij dat het effect ongeveer een jaar tot anderhalf jaar zichtbaar blijft. Daarna kun je voor een nieuwe behandeling kiezen. PMU Studio denkt altijd met je mee. Wellicht wil je na verloop van tijd je wenkbrauwen wel iets anders accentueren. Dat is met getatoeëerde wenkbrauwen niet mogelijk.

Wat kost deze behandeling?

Incl. intake, nazorgproduct en nabehandeling

€400,-​
€185,- (Touch-up binnen 1 jaar)

Het resultaat blijft 1 tot 1,5 jaar zichtbaar

Wenkbrauw tatoeëren

Een wenkbrauw laten tatoeëren is dus permanent. Dat komt omdat er inkt (pigment) wordt aangebracht in het bindweefsel onder de opperhuid en de lederhuid. Dit slijt niet. Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat jij wél mooiere wenkbrauwen wilt, maar dan geen getatoeëerde wenkbrauwen waar je de rest van je leven aan vast zit. PMU wenkbrauwen zijn dan echt de oplossing voor jou.

Wat is het verschil tussen getatoeëerde wenkbrauwen en permanente make-up voor je wenkbrauwen? Naast het feit dat permanente make-up voor je wenkbrauwen dus niet écht permanent is, zijn er meerdere technieken mogelijk. Door middel van powder brows kunnen je wenkbrauwen prachtig worden opgevuld. Het resultaat is een jaar tot anderhalf jaar zichtbaar en oogt zeer natuurlijk, met een prachtig verloop. Heb je wat minder volle wenkbrauwen, dan kan de hairstroke techniek zorgen voor een prachtig resultaat. Door gepigmenteerde haartjes tussen de bestaande haartjes worden je wenkbrauwen voller.

Indien gewenst kunnen beide technieken gecombineerd worden. Het effect is dus altijd zeer lang blijvend en veel natuurlijker dan getatoeëerde wenkbrauwen. Bovendien kunnen wij bij herhaling van de behandeling na ongeveer één en anderhalf jaar altijd kijken naar andere nuances. Zo heb je altijd de wenkbrauwen die perfect bij je passen, waar je geen omkijken naar hebt maar waar je desondanks niet voor het leven aan vast zit.

Behandeling

De eerste behandeling duurt +/- 3 uur

Vlak na de behandeling zijn de wenkbrauwen donker aangezet. Na heling wordt de kleurintensiteit 40-60% lichter. Er blijft dan een heel natuurlijk poedereffect achter. Na 6-8 weken volgt er altijd een nabehandeling.

Zichtbaar

het resultaat blijft ongeveer 1 tot 1,5 jaar zichtbaar, daarna vervaagt het geleidelijk en raden we je aan een touch-up behandeling in te plannen

Wanneer niet?

Geen PMU bij zwangerschap / borstvoeding

boek je

Afspraak

Heb jij getatoeëerde wenkbrauwen nooit aangedurfd, maar ben je wel op zoek naar een manier om jouw wenkbrauwen van extra uitstraling te voorzien? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak voor jouw permanente make-up voor je wenkbrauwen. Heb je eerst een vraag of wil je meer informatie? We staan uiteraard voor je klaar.