Afspraak maken voor

Een PMU behandeling

Geef hieronder aan welke behandeling je wilt boeken en wanneer je deze wilt boeken. Een aanbetaling is vereist van € 50,- voor elke behandeling. Deze kan via iDeal, Creditcard of Paypal worden voldaan.

De PMU Studio Utrecht is open op vrijdag t/m zondag van 09:00 tot 17:00 uur. Na betaling ontvang je een bevestiging per mail.

Omdat de PMU Studio werkt volgens de richtlijnen van de GGD is het noodzakelijk om voor elke behandeling een toestemmingsformulier in te vullen. Deze kun je hier downloaden, inlezen en ondertekenen voor de behandeling.

N.B. Als je via onderstaand menu een datum en tijd hebt gekozen voor jouw gewenste PMU behandeling, is deze nog niet definitief. Zodra we jouw aanvraag binnen hebben wordt deze beoordeeld en laten we zo snel mogelijk weten of deze is goedgekeurd. 

Zit de gewenste datum / tijd er niet tussen? Stuur dan gerust een whatsapp berichtje naar 06 466 037 66, dan kijken we samen even naar de mogelijkheden. 

Laden...

Nazorg

Goede nazorg na een behandeling is vereist om zo het beste resultaat te krijgen. Lees hier welke nazorg het beste is voor welke behandeling.